[GC] Ghost Games: Elmondjuk, miért kötelező az online a Need For Speedben [VIDEO]

A Microsoft Xbox One első bejelentése óta a kötelező online kapcsolat nem egy jól hangzó fogalom: a redmondiaknak meg is kellett hátrálniuk ettől. A Ghost Games játéka, a Need For Speed esetében is szükség lesz arra, hogy állandó internetkapcsolattal rendelkezzünk, viszont a fejlesztők elmagyarázták, hogy szerintük miért is van szükség erre a lépésre a Need For Speed rebootjában.

ps4pro.eu-Ghost-Games-Need-for-Speed- 1
A játék executive producere, Marcus Nilsson szerint a fejlesztők számára az Autolog rendszer évek óta fontos (a Criterionos Most Wanted mögött is mostani Ghost alkalmazottak voltak), így egy elég erős eszköznek vélik. Viszont ezúttal egy kicsit emberibb hangot szeretnének adni neki, így a barátaink játékát is a narratíva keretei közé fogja helyezni.

Egy automatikus képmegosztó rendszer is lesz a Need For Speedben, a képeket meg lehet majd likeolni, ami cserébe játékbeli pénznemet ad a kép tulajdonosának, így haladhatunk a megosztással.
Ez mind szép és jó, de ez egy eléggé nesze semmi, fogd meg jól magyarázat a Ghost Gamestől. A képezés és az Autolog nem biztos, hogy mindenkinek kézre esne…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)