[GC] Rise of the Tomb Raider – íme a teljes demó [VIDEO]

Ezt a tizenhárom perces demót megtekintvén, teljes mértékben megérthető, hogy a Microsoft miért tartja az idei év egyik legfontosabb exkluzív címének a Rise of the Tomb Raidert, amely PlayStation 4-re kizárólag 2016 végén fog megjelenni, ami azért elég durva időzített exkluzivitásnak minősül napjainkban.
A Rise of the Tomb Raider teljes mértékben figyelemmel tartja az első rész játékstílusát, át is véve onnan nem keveset, de azért Lara Croft mozgáskultúrája és képességei sokat fejlődtek a reboothoz képest.

A videóban azt is láthatjuk, ahogy Croft kisasszony felfedez, magasabb helyekre felmászik és természetesen a menekülésből is láthatunk néhány jelenetet. Főleg a vége lett elég látványos és ez még PlayStation 4-re szebb is lehet!

A Crystal Dynamics játéka a tervek szerint november közepén fog Xbox One-ra és Xbox 360-ra megjelenni, a videó alatt a kommentekben ezt elég sokan a PlayStation 4-esek orra alá dörzsölték – hiába, nincs konzolgeneráció ellentétek nélkül, de ez már a kilencvenes évek óta így van, amikor a SEGA és a Nintendo öldökölte egymást a Mega Drive-val és a SNES-sel…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu