Megéri-e a projektort beszerezni?

Amikor először beszámoltunk a Sony PlayStation 4-hez készülő projektorról, még nem nagyon tudtunk komolyabb részleteket. Ez a helyzet megváltozott és egy picit elgondolkodtunk néhány dolgon az MPCL1 névre hallgató kivetítővel kapcsolatban.

A legfontosabb dolog, amit megemlítenénk, az az ár. Ez 350 dollár. A PlayStation 4 400. Majdnem annyiba kerül a projektor, mint maga a konzol!? Azért ez egy kicsit hajmeresztő árazásnak tűnik számunkra főleg úgy, hogy ehelyett egy kicsivel több ráfordítással lehetne lazán egy full HD projektort is szerezni, az MPCL1 ugyanis 1920×720 felbontásra képes csak.

A másik tényező a fényerő: ez ugye 32 lumen. Ez kevés. Ennél többet kellene tudnia, igaz, a méretéhez képest nem várhatunk el mondjuk 1000 lument, de talán a 100-at meg tudná ütni az MPCL1 is – az 1000 értelemszerűen lehetetlennek tűnik a Sony projektorának mérete miatt…

De amellett nem mehetünk el, hogy ez egy elég kicsi, kompakt kivetítő, úgyhogy a TV-vel és sok hellyel egyaránt nem rendelkezőknek köztes megoldásként így is lehet játszani PS4-en. A MPCL1 októbertől válik elérhetővé.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu