Menu

Újabb módot mutatott be a DICE a Star Wars Battlefrontból

A DICE nagyon komolyan veszi a Star Wars Battlefrontot (az eladási elvárások tekintetében ez a lehető legkevesebb, amit tehetnek a fejlesztők…), most például újabb játékmódot mutattak be a november közepén érkező, kizárólag multiplayerrel rendelkező játékból.

A Supremacy nem kispályás, mégpedig szó szerint kell ezt érteni: a pályák termetesek lesznek, és mindegyiken öt irányító pont van. A célunk vagy mind az ötöt uralni, vagy a 10 perces meccs alatt többre szert tenni. A mérkőzés elején mindkét csapat két ellenőrző pont fölött uralkodik, a cél pedig az ötödik megszerzése. Ezek után a többi pontot sorban át kell venni a másik csapattól, ami azt jelenti, hogy mindkét csapatnak egy-egy eltérő pontot kell megszereznie, ami még egy 20v20 játékban is okozhat egy-két kellemes percet, kivéve, ha a csapat nem működik együtt, mert akkor inkább csak morogni fogunk a többiek irányába.

ps4pro.eu-star-wars-battlefront-2

Ez a játékmód amúgy eléggé emlékeztet minket az Unreal Tournament Domination módjára, de jótól jól másolni nem bűn – novemberben pedig meglátjuk, hogy miként hozta össze a DICE a Supremacy-t. Mi bizakodunk.

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu