Menu

Call of Duty Advanced Warfare – A Supremacy DLC PS4-re és PC-re datálva

Remekül tippeltük meg a Call of Duty: Advanced Warfare utolsó DLC-jének, a Supremacy-nek a megjelenési dátumát PlayStation 4-re, PlayStation 3-ra és PC-re, ugyanis úgy sejtettük, hogy szeptember elején fogja a Sledgehammer Games és az Activision elérhetővé tenni az Advanced Warfare fináléját.

És nem is tévedtünk, ugyanis szeptember harmadikától lehet az utolsó Xbox-előnyben levő DLC-t beszerezni a 2014-es év Call of Duty játékához. Idéntől, azaz a Black Ops III-tól – amelyet a Treyarch fejleszt és jövő héten indítja is a PS4-en a multiplayer bétáját az előrendelőknek – már a PlayStation 4 lesz előnyben az Xbox One-hoz képest.

ps4pro.eu-call-of-duty-advanced-warfare-supremacy-dlc-10

Sokat nem is ismételnénk magunkat (korábban már beszámoltunk arról, hogy mit tartalmaz a DLC), úgyhogy röviden felsoroljuk, hogy mi van a Supremacy DLC-ben: 4 új multiplayer pálya, az Exo Grapple illetve az Exo Zombiesnek a befejező felvonása. 15 dollár, vagy a teljes Season Pass esetén 50 dollár, de akkor így mind a négy DLC-t kapásból megkapjuk, mivel ez az utolsó.

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu