A PlayStation 4 júliusban is tarolt

Az Egyesült Államokban nem meglepő módon a júliusi hónapban is a Sony PlayStation 4 volt a piacvezető konzol, de nem csak a hardverek, hanem a szoftverek terén is, ugyanis a játékokból is a legtöbbet a „kékek” oldalán értékesítettek az előző hónap során.

Ezúttal is a Batman Arkham Knight bundlenek köszönik a nagy sikert, ami júniusban közel 120 ezer példányban repült ki a boltokból (rekordot döntve ezzel, bár ezt a szeptember elsején induló Metal Gear Solid V: The Phantom Pain bundle biztosan el fogja kalapálni véleményünk szerint…), bár úgy vélik, hogy a szeptemberi hónap során megérkező Destiny: The Taken King bundle folytathatja eme sikert.

ps4pro.eu_news_reviews_previews_and_more!_Batman_Arkham_Knight_nyito

Mi úgy véljük, hogy az augusztusi és a szeptemberi hónap is a Sony-é lesz, de az október-november során esélyes, hogy átbillen a mérleg a Microsoft irányába a Halo 5: Guardians és a PlayStation 4-re csak 2016 novemberében érkező Rise of the Tomb Raider miatt, bár sosem lehet tudni, hogy miként alakulnak a piaci körülmények az év végén. Annyi biztos, hogy nagyobb versengés lesz a két fél között, mint amit a nyáron láthattunk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu