Menu

A PlayStation 4 júliusban is tarolt

Az Egyesült Államokban nem meglepő módon a júliusi hónapban is a Sony PlayStation 4 volt a piacvezető konzol, de nem csak a hardverek, hanem a szoftverek terén is, ugyanis a játékokból is a legtöbbet a „kékek” oldalán értékesítettek az előző hónap során.

Ezúttal is a Batman Arkham Knight bundlenek köszönik a nagy sikert, ami júniusban közel 120 ezer példányban repült ki a boltokból (rekordot döntve ezzel, bár ezt a szeptember elsején induló Metal Gear Solid V: The Phantom Pain bundle biztosan el fogja kalapálni véleményünk szerint…), bár úgy vélik, hogy a szeptemberi hónap során megérkező Destiny: The Taken King bundle folytathatja eme sikert.

ps4pro.eu_news_reviews_previews_and_more!_Batman_Arkham_Knight_nyito

Mi úgy véljük, hogy az augusztusi és a szeptemberi hónap is a Sony-é lesz, de az október-november során esélyes, hogy átbillen a mérleg a Microsoft irányába a Halo 5: Guardians és a PlayStation 4-re csak 2016 novemberében érkező Rise of the Tomb Raider miatt, bár sosem lehet tudni, hogy miként alakulnak a piaci körülmények az év végén. Annyi biztos, hogy nagyobb versengés lesz a két fél között, mint amit a nyáron láthattunk.

Spread the love

theGeek TV

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu