Menu

Nem maradunk kenyér nélkül PlayStation 4-en sem [VIDEO]

Én egy szelet kenyér vagyok. Ez a Bossa Studios ötlete, amelyet az I Am Breadben bemutatott, mégpedig komolyabb fizikával megáldva ezt a hajmeresztőnek tűnő, ámbátor mégis könnyed szórakoztatást nyújtó játékban, amely már jó ideje elérhető PC-n, de a PlayStation 4-es megjelenési dátumról még nem tudtunk, hiszen a júniusi hivatalos bejelentésben ezt még nem konkretizálták.

Csak digitális formátumban a PlayStation Store-on keresztül, de augusztus 25-étől válik elérhetővé az I Am Bread, amelyben egy szelet kenyeret irányítva kell ízletes étekké tenni azt. Tipikusan az a játék, amely nem ajánlja, hogy komolyan vegyük, hiszen ezt saját magával sem teszi meg.
A megjelenési dátumot köztő trailerben láthatjuk, hogy a falat kenyér többnyire a DualShock 4 analóg karjaival játszadozik (vagy mégis mi a fenét művel vele…?), érdekes talpalávalóval megáldva.
Csak ezt is sikerült jól beidőzíteni az Until Dawn mellé, folytatván a nem kívánatos hagyományt, miszerint rakjunk több játékot is egy napra megjelenésben.


Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu