Menu

Final Fantasy XV: „Már 70 százalékban kész”

Hajime Tabata, a Final Fantasy XV (leánykori, azaz előző generációs nevén Final Fantasy Versus XIII) rendezője szerint a játéka jelenleg hetven százalékos készültségi állapotban van. Így ebből az adódik, hogy a 2016 őszére tervezett megjelenésig egy évük van, hogy befejezzék (illetve lokalizálják, mert az kizárt dolog, hogy ne fordítsák le angolra is) a játékot. Tegyük azért hozzá, hogy erről a projektről 2006-ban, tehát kilenc éve hallottunk először…

Tavaly szeptemberben még félkésznek nevezte Tabata a Final Fantasy XV-öt, idén korábban már hatvan százalékosnak, úgyhogy haladnak, bár azért még aggódunk a tempó miatt. Tabata szerint azért halad ilyen lassan, mert most először hoznak ki világszerte egy időpontban egy Final Fantasy játékot. Ne feledjük, a FF VII még 1997-ben először japánul januárban, majd Amerikában szeptemberben jött ki!

ps4pro.eu-final-fantasy-2

Elismerjük, hogy a lokalizáció időigényes (elvégre egy termetes JRPG-ről beszélünk…), szóval ha nem lesz tele elírásokkal és hibával az angol kiadás, akkor inkább menjenek a biztosra. Már kivártunk kilenc évet, a tizedik már nem lehet akkora probléma, nem?

Amúgy a Square Enix elnézést kért a túlzott kommunikációért a játékkal kapcsolatban…

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu