Kínai PlayStation 4? Ou, ye

A kínai termékeken néha meglepődünk: van, amely műszaki cikk kifejezetten megéri a pénzét – néhány headset tényleg elég komolyat nyújt potom áron -, de vannak olyanok is, amelyek finoman szólva is mintha valami mást másolnának le majdhogynem teljes egészében.

Ezúttal nem egy, nem kettő, hanem kapásból HÁROM konzolt imitál a kínai PlayStation 4-hasonmás, amely az Xbox One rácsait is magán hordozza, illetve az OUYA nevére hasonlít mindössze egyetlen betű eltérésével. Ez lenne az OUYE, amely ráadásul az Xbox One kontrollerét is imitálja. Igen, egy PS4-kinézetű, Xbox One-kontrollerutánzatot használó Android konzol!

ps4pro.eu-ps4-knockoff

Az az érdekes ebben, hogy a kínai Kickstarteren (itt is fennáll a helyit támogatjuk, a külföldit nem elve) 15000 dollárnak megfelelő jüant akarnak összeszedni rá, majd 70 dollárba kerülne az Ouye, amely 4K-s játékokat ígérne ARM processzorával és egy modifikált Android operációs rendszerrel, amely meg egyszerre hasonlít az Xbox és a PS4 menüjére…

ps4pro.eu-3A poén az, hogy saját bevallásuk szerint a konzol egyedi tervezése (!) hat hónapba telt. Néhányan még be is szereznénk egyet, nem vicc!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu