Tales from the Borderlands – Escape from Plan Bravo trailer [VIDEO]

Nahát, a Telltale Games ezúttal nem három-négy hónapig váratott minket a Tales from the Borderlands utolsó előtti fejezetének megjelenésével, ugyanis a mai naptól válik elérhetővé PlayStation 4-en és PlayStation 3-on a 4. epizód, az Escape from Plan Bravo, amelyről mi is tesztet fogunk kiadni a hosszú hétvége során (hát na, sikerült elkeverni az elmentést, úgyhogy vissza a rajtkockára!): a harmadik rész még június elején jelent meg, úgyhogy most kb. hozták a két hónapos szintet… kis túlzással. Két és fél hónap, majdnem!

A negyedik részben Vallory fogsága alatt fogunk Vaultkeresésbe kezdeni, és hogy ez miként fog összejönni, azt még nem tudjuk, mivel az epizód a hír írásának pillanatában is letöltés alatt áll, tehát még nem álltunk neki. A Tales from the Borderlands amúgy az egyik legjobb epizodikus Telltale játéknak tűnik az eddigiek során, bár még felülmúlhatja a Game of Thrones, amely nemsokára megkapja az utolsó felvonását. (Aztán tényleg ideje lenne nekiállni a The Walking Dead harmadik évadának. Nem iOS játékot, nem Michionne spinoffot szeretnénk!)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu