Uncharted: The Nathan Drake Collection – Sztori-trailer [VIDEO]

Mindenki fejlődésben van évek múltával, s ez alól persze Nathan Drake, az Uncharted franchise főhőse sem kivétel – nem is csoda, hogy ennek szántak egy trailert a PlayStation 3-ra megjelent első három Uncharted részt tartalmazó Uncharted: The Nathan Drake Collectionből. Ahogy a videóban is látszik, Nathan kicsiben kezdte, majd komoly fejlődésnek indult, valahogy úgy, ahogy a Naughty Dog játéka is az évek során.

Mi bízunk a Bluepoint Gamesben, ugyanis ők végzik a portolást a PlayStation 4-re. Ők álltak a God of War Collection és a Metal Gear Solid HD Collection mögött is és mind a kettő minőségi lett, és akkor még az ICO – Shadow of the Colossus PlayStation 3-as verziójáról nem is beszéltünk még…

Miben újít a The Nathan Drake Collection? Új trófeák lesznek például (na, akkor lehet platinázni itt is), egy Explorer mód, amely a kezdőknek könnyíti meg a küzdelmeket, a Speed Run módban a lehető leggyorsabb időre ösztökél bennünket, illetve a legnehezebb nehézségi szint FÖLÉ raknak egyet: ha a Crushing Difficulty túl könnyű (?) volt, akkor talán a Brutal Difficulty gondot okozhat!
Megjelenés október kilencedikén, kizárólag PlayStation 4-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu