Két érdekes kiegészítő Japánból a DualShock 4-hez

Bár esélyes, hogy a GameTech termékei kizárólag Japánban lesznek elérhetők, mindenféleképpen érdemes róluk szót ejteni, elvégre az importálás lehetősége így is, úgy is adott számunkra… ráadásul a DualShock 4-hez adnak hozzá érdekes újításokat a jobb kezelhetőség érdekében.

Az első kiegészítő FPS Stick Assist 4+ névre hallgat, a nyolc dolláros csomagban pedig három különböző méretű fedőt találunk, amelyet ráhelyezhetünk a két analóg karra: így egyrészt nem a kart magát koptatjuk, másrészt meg precízebben tudjuk azokat használni.

A másik pedig az L2 és R2 gombokra rakható, ezek a gumiból készült fedők az elkerülhetetlen csúszást próbálják kiküszöbölni, ráadásul csillapítók is vannak a csomagban, ezeket az analóg karok mögé applikálhatjuk be. Ennek a készletnek az ára tizennyolc dollár.

Talán érdekes lehet az FPS Stick Assist 4+, hiszen nem jó, ha elkopik a kontroller. Íme néhány kép a két, GameTech által készített kiegészítőből. Bár japán nyelvűek, az a jegesmedve jópofa.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu