Hideo Kojima a Tencenthez mehet?

Most az a pletyka járja, hogy Hideo Kojimát szeretné alkalmazni a Tencent névre hallgató kínai médiamogul, akik közösségi platformok létrehozásában is jártasak, de résztulajdonosok az Activision Blizzardban, a Riot Gamesben és az Epic Gamesben egyaránt. Úgy tűnik, hogy a tárgyalások a felek között már megkezdődtek, bár azért még mindig nem tudni, hogy Kojimával mi lesz a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain után. (Lehet, hogy az egész csak egy oltári nagy hoax, bár sosem tudni…)

A Tencent azért alkalmazná őt, hogy új IP-ket hozzon létre a kínai cég szárnyai alatt. Mivel nincs megerősítve ez az egész, az is fennállhat, hogy csak azért hozták ezt fel, hogy a hírverés miatt többen halljanak a Tencentről.

Mivel a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain megjelenése már két hétre sincs (ennek ellenére streamelné valaki a hétvégén már, amit azért a Konaminak ki kellene küszöbölni…), érdekes azt látni, hogy Kojima szituációja továbbra is bizonytalan. De Kojimával esélyes, hogy komolyabban vegye mindenki a Tencentet világszerte – feltéve, ha tényleg itt fog dolgozni a japán úriember!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu