Megtörtént az új Flatout keresztelője

Korábban már írtunk arról, hogy a Kylotonn és a Strategy First már dolgozik egy új FlatOut játékon, amely még a 2016-os évben fog napvilágot látni PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. Nos, ezt a játékot most le is leplezték, a címe pedig FlatOut 4: Total Insanity lett.

A fejlesztésbe viszont beszállt egy harmadik fél is, a Tiny Rebel Games, akik több neves játékba besegítettek korábban már (Midnight Club, Grand Theft Auto, Borderlands franchise-ok például) – a fejlesztés minden szegmensében, illetve a promócióban is majd igyekeznek részt venni.

A Strategy First most azt szeretné a rajongóktól megtudni, hogy melyik a kedvenc FlatOut pályájuk, itt lehet szavazni: LINK – a legtöbb szavazatot begyűjtő pálya lesz az inspiráció arra, hogy egy új pályánál felhasználják az eredeti elképzelés ötleteit. (Ez jó ötlet, ilyet gyakrabban alkalmazhatnának mások.)

A bejelentéshez néhány képet is mellékeltek: minden valószínűség szerint képesek lesznek a Bugbear (az eredeti fejlesztők) után egy újabb sikeres FlatOut részt fejleszteni, ami a Team6 Game Studiosnak a FlatOut 3: Chaos and Destructionnal egyáltalán nem jött össze.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu