A Quantic Dream PlayStation 4-es játékát a Paris Games Weeken fogják bejelenteni [VIDEO]

A lehető leghitelesebb illetőtől hallottuk, hogy a Quantic Dream egy PlayStation 4-es címet is fejlesztget – ő nem lenne más, mint maga a cég alapítója, David Cage.

Ezt Cage még 2013-ban mondta, de azóta nem nagyon hallottunk erről, mert közben egy bizonyos Beyond: Two Souls is kirohant a PlayStation 3-ra, amely a testvérével, a Heavy Rainnel egyetemben PlayStation 4-re is át fog lépni.Ezt az infót Twitteren közölte egy, a szakmában megbízható információkkal rendelkező illető, Tidux – úgyhogy talán hihetünk neki.

Hogy milyen játék lesz ez, azt értelemszerűen csak találgatni tudjuk, de esélyes, hogy a Heavy Rain – Beyond Two Souls után hasonló stílusú játékot fognak prezentálni… ami viszont komolyan húzócímmé emelheti a Sony konzolján, főképp, ha exkluzív cím lesz. Na ja, de emlékezzünk vissza arra a tech demóra, amit prezentáltak. Az nem volt semmi, úgyhogy bízzunk benne, hogy a hajunkat letesszük majd az új játékuktól. Mi mindenesetre bízunk benne. Emlékeztetőként íme a videója – még mindig elég komoly látvány.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu