Madden NFL: The Movie – vagy sem! [VIDEO]

Az EA Sports fordítva dobta a golyót a rulettre, mert egy már-már túlzóan elborult videót készítettek az idei NFL-kupa játékadaptációjának, a Madden NFL 16-nak. A trailer címe Madden NFL: The Movie, amelyben nem csak a bajnokság nevesebb résztvevői, de néhány hollywoodi színész is szerepet játszik – már az indexkép is elég sokat elmond erről a videóról.

Hozzátesszük: egy rögbijátékról beszélünk, ráadásul nagy eséllyel a trailer maga ezerszer jobb, mint amilyen minőségű a játék lesz!Sokan a videó alatt a kommenteknél pont ugyanezt emelik ki, ami azért nagyon sokat elmond a Madden széria hírnevéről. „Ezért van az, hogy ugyanazt a játékot kapjuk meg minden évben.”

Mondjuk mi megkérdeznénk, hogy kinek jutott az eszébe ennek a játéknak egy ILYEN videót összerakni… mondjuk ha a FIFA 16 (amelyben ugye női válogatottak is lesznek) kap egy hasonló videót, valószínűleg le fogunk borulni a székről.
Aki le is csapna az idei Madden részre, akkor sokat nem is kell már várnia erre, ugyanis augusztus huszonhatodikán fog megjelenni a PlayStation 4/PlayStation 3/Xbox One/Xbox 360 négyesére.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu