PlayStation Flash Sale: Nyárvégi leárazások

A Sony a nyár végét egy Flash Sale-lel zárja le, amely röviden annyit jelent, hogy rövid ideig elég sok mindent szinte fillérekért vesztegetnek, legyen az film, vagy játék. Ezúttal mindent nyolc dollár alatt árusítanak (azaz kb. 2300 forintért) – de érdemes sietni, mivel augusztus 24-én este hatig – ez a magyar idő – lesznek ilyen olcsóak a termékek.

Nem sorolnánk fel mindent, de pár példával érzékeltetnénk ezt a remek akciót: Murdered Soul Suspect, PS4, 30 helyett 7,8 dollár; Rogue Legacy, PS4, 17 helyett 6,8 dollár (ezért szerintünk megéri!); The Walking Dead évadonként 6,25 dollár 25 helyett PS4-en; a Transistor is 20 dollár helyett 5-be fáj; de PlayStation 3-on is vannak akciók: Alien Rage 15 helyett 3 dollárért, Midnight Club Los Angeles Complete Edition 20 helyett 5$, Resident Evil 4 20 helyett 7,8$, de még a PS Vita és a jó öreg PSP is kapott az akciókból. Filmeket is listázhatnánk, de mire a lista végére érnénk, már véget is érne a Flash Sale.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu