Van egy fölös órád? Nézzünk Mad Maxet! [VIDEO]

Ha eddig nem lett volna egy tisztább összképünk a szeptember elsején PlayStation 4re, Xbox One-ra és PC-re érkező és az Avalanche Studios által fejlesztett Mad Maxről, akkor ez a jó 70 percnyi (igen, hetven, ez nem typo) játékmenetes videó a Polygontól biztosan segíthet abban, hogy beszerezzük-e ezt a játékot a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain mellé, avagy sem.

A fejlesztők utoljára öt éve jelentkeztek AAA címmel – ez a Just Cause 2 -, de most idén kapásból kettőt is kidobnak, mivel december elsején pedig itt lesz a Just Cause 3 is. A nyílt világ stílusában remekül otthon vannak a Just Causenak köszönhetően, A Mad Maxben remek egyvelegben kerül tálalásra a közelharc és a járműves fegyverkezés, amely a poszt-apokaliptikus játékvilágban remek hangulatot fog nyújtani.

Pontosan ezen ismertetik meg az Avalanche stílusa: adott egy méretes terület oszt nosza, műveld a dolgod, akármi is legyen az. Emiatt is tartjuk reménytelinek ezt a játékot, úgyhogy már mi is várjuk szeptember elsejét. Csak a videóban a játékos nem volt teljesen csúcsformában, ez feltűnt…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu