Egy bizonyos Quantic Dream Collection bukkant fel az Amazonon

Emlékszünk még az E3-as bejelentésre, miszerint a Quantic Dream PlayStation 3-as játékai, azaz a Beyond: Two Souls és a Heavy Rain is PlayStation 4-es portot fog kapni a közeljövőben? Bár miközben ők a PlayStation 4-exkluzív címükön dolgoznak – amit a Paris Game Week során fognak bejelenteni minden bizonnyal -, úgy tűnik, hogy nevet is kapott a két PS3-as játék portja. Ez lenne talán a Quantic Dream Collection, amely az Amazonos hirdetés szerint 50 euróba fog kerülni és megjelenési dátumnak 2016. január 31-ét adták meg, ami placeholdernek tűnik, ugyanis ez egy vasárnapra esne.

Ám a listázás nem tartalmaz részleteket arról, hogy mik is lesznek a Quantic Dream Collectionben, és a dobozképet sem ismerjük még. De esélyesnek tartjuk azt, hogy az októberi Paris Game Weeken ezt is be fogják majd jelenteni, és David Cage új játékát is megismerhetjük majd. Mindenesetre az tény, hogy valami készül a francia fejlesztőbrigád műhelyében, de hogy mi, annak kiderítésére még sokat kell várnunk. Szerintünk ez a Heavy Rain és a Beyond: Two Souls párosát fogja tartalmazni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu