Grand Theft Auto V: 54 millió!

A Rockstar játéka, a Grand Theft Auto V hihetetlenül remek eladásokat produkált – közölte a kiadó, a Take Two Interactive. Bár alig két éve jelent meg először a PlayStation 3-on és az Xbox 360-on, de mind az öt platformot egybe vetve (PlayStation 4, Xbox One, PC) összesen már ötvennégy millió példányban került értékesítésre. Ennek is köszönhetően a Grand Theft Auto franchise már a harmadik helyen áll a legtöbbet eladottak listájában a Super Mario (509 millió) és a Pokémon mögött (közel 300 millió).

Ennek ellenére a Rockstar nem hagyta még a háta mögött a GTA V-öt, ugyanis hamarosan a kurrens generációs konzolokra is elérhető lesz a Rockstar Editor, amely eddig csak PC-n volt használható. Ennek segítségével akár egy filmet is létrehozhatunk a játékban, és elég sokan hoztak létre elképesztő filmecskéket a Rockstar Editort használva.
S mivel szinte kizárt dolog, hogy ne hozzanak össze valami DLC-t a játékhoz, garantált, hogy még feljebb fog kúszni a már így is kitűnő eladási statisztika. Gratulálunk a Rockstarnak, tényleg remek lett a játék, platformtól függetlenül!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu