Meghosszabbításra került a Call of Duty Black Ops III bétája!

Az Activision – a kiadó – és a Treyarch – a fejlesztő – úgy határozott, hogy az először a PlayStation 4-en elérhető Call of Duty Black Ops III multiplayer bétáját meghosszabbítják, így magyar idő szerint augusztus huszonötödikén reggel nyolc óráig bárki, aki rendelkezik PlayStation 4-gyel és egy PlayStation Plus előfizetéssel, ízelítőt kaphat az idei Call of Duty felvonás többjátékos szegmenséből, mivel nem csak az előrendelők játszhatnak vele.

(Így legalább tudjuk, hogy mire számíthatunk november hatodikán, amikor is a játék meg fog jelenni PlayStation 4-re és PlayStation 3-ra egyaránt.) Viszont érdemes sietni, mert 13 gigabyteos a béta, és nem biztos, hogy mindenkinek 100 megabites kapcsolata van. (Kíváncsiak vagyunk arra, hogy vajon a végleges játék mekkora lesz, de a mi tippünk szerint valahol 40 és 42 gigabyte között lesz… bár hamarosan ezt úgy is meg fogjuk tudni.)

Irány a netre, mert mindenkire ráfér egy-két frag. Meg egy drón. Hát na, a Respawn Entertainment Titanfallja tényleg érzékelteti a hatását a Black Ops III-ban…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu