PlayStation Plus: A szeptemberi kínálat [VIDEO]

A Sony bemutatta a szeptemberi ingyenes játékkínálatot a PlayStation Plus előfizetőinek, de ne feledjük, hogy ezúttal az egyikük egy olyan cím, amelyet beszavaztak a listába a Vote to Play keretein belül. Nézzük is, hogy az ősz első hónapja mit tartogat a Plus tagok számára:

Grow Home (PS4; ez nyerte a Vote to Play szavazást)

Super Time Force Ultra (PS4, PS Vita)

Twisted Metal (PS3)

Teslagrad (PS4, PS3)

La-Mulana EX (PS Vita)

Xeodrifter (PS4, PS Vita)

A Grow Home egy kifinomult, elvont látványvilággal megáldott platformer, főszerepben a BUD névre hallgató robottal, a Super Time Force Ultra egy pixelgrafikát alkalmazó, már-már hajmeresztően – de jó értelemben véve – beteges shooter, amelyben akár Shuhei Yoshida is felbukkanhat, a Twisted Metal az első PlayStationon felbukkant franchise legújabb tagja, amelyben újra kocsiharcot vívhatunk, a Teslagrad egy kétdimenziós puzzle-platformer, amelyben a Tesla torony titkait kell felfednünk, a La-Mulana EX a „metroidvániás” műfajú játékok egyik veterán, de minőségi tagja, míg a Xeodrifter stílusa egyszerre ötvözi a Metroid és a Mega Man játékok stílusát.

A Vote to Play két „vesztese” 30 százalék kedvezménnyel szerezhető meg a PS Plus előfizetőknek az első két hétben, akik pedig még nem rendelkeznek Plus tagsággal, havi 7 euróért megtehetik (persze éves előfizetéssel jobban megéri).

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu