Menu

Nemsokára újabb Street Fighter V béta esedékes!

Mostanában a Capcom régiónként nyúzta – vagy inkább nyúztatta? – a Street Fighter V-öt, hogy ne legyen akkora blama, mint ami júliusban volt az első ilyen bétateszteléssel kapcsolatban. Mivel sikeresnek tekinti a japán cég a közelmúltban végrehajtott régiókra bontott tesztelést, újabb világszerte elérhető bétát fognak elindítani az Unreal Engine 4-et használó verekedős játékból.

Ez helyi idő szerint augusztus huszonkilencedikén éjjel egy órakor (időeltolódás miatt – nyugat-Amerikában délután négykor huszonnyolcadikán) indul az újabb tesztelősdi, amely szeptember másodikáig fog tartani, itteni idő szerint délután négy óráig, úgyhogy öt napon keresztül lehet belekóstolni a jövő év elején PlayStation 4-re és PC-re érkező Street Fighter V-be.

Javaslatként annyit mondanak, hogy ne töltsünk a háttérben le közben semmit sem és ne nagyon használjunk Wi-Fit, de ezek szerintünk magától értetődő dolgok. Hamarosan tehát újra nekieshetünk az ötös utcai bunyónak. És most nagy eséllyel nem lesznek komolyabb szervergondok sem.

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu