Utolsó DLC-jénél jár a Dragon Age: Inquisition! [VIDEO]

A Dragon Age: Inquisition a tavalyi év végén remek játék volt, hozván a Bioware minőséget. De már az utolsó DLC-jét fogja nemsokára megkapni a termetes RPG, sőt, nem is olyan sokára: szeptember nyolcadikától lesz beszerezhető a Trespasser névre hallgató utolsó kiegészítő, amely inkább nevezhető egy tényleges epilógusnak, ami a Bioware számára is új dolog.
Ebben a DLC-ben agresszív módon kerülnek lezárása az Inquisition történetszálai. Szó szerint: düh lesz itt, düh lesz ott, mindenütt mindenki a gőzt fogja majd kiengedni.

Amúgy a történetben már két évvel fogunk az alapjáték történései után járni, és bár tény, hogy nem ígérkezik valami termetes alapjáték utáni kiegészítőnek, kérdésekre adhat választ, ami azért fontos lehet a rajongók számára. Azért figyelmeztetnénk mindenkit, hogy a videó spoileres, úgyhogy csak és kizárólag saját felelősségre ajánlott ennek megtekintése – mi előre szóltunk. A DLC nem lesz elérhető PlayStation 3-on és Xbox 360-on!
Végszóként még megjegyeznénk, hogy egy újabb patch is érkezik a Dragon Age: Inquisitionhöz, amellyel a Golden Nug szinkronizálja az összegyűjtött dolgainkat az alapjáték végigvitele után.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu