Deus Ex: Mankind Divided – Megjelenési dátum, előrendelői szintek! [VIDEO]

A Square Enix és az Eidos Montreal tegnap bejelentette, hogy mikor is fog a Deus Ex legújabb része, a Mankind Divided megjelenni. Ez 2016. február huszonharmadikán lesz esedékes PlayStation 4-re, Xbox Onera és PC-re. A gyűjtői változatot is bemutatták, ebben egy steelbook, egy 9 colos Adam Jensen figura, egy 48 oldalas Titan artbook és a Day 1 Edition kiadás a Mankind Dividedből lesz – ennek összeállításában a rajongók véleményét is kikérték. (Az előrendelői bónuszok is ott lesznek.)

ps4pro.eu-deus-ex

Ez így még rendben is volna, de az előrendelői akciót is bemutatták. Nem intézték el annyival, hogy X dolgot kapunk, ha előrendelünk, ennél sokkal tovább mentek: előrendelői szintek lesznek. Ez nem vicc, ha adott mértékben kerül előrendelésre a Mankind Divided, annyival több extrát kapnak az előrendelők. Az első tierben három pakk közül választhatunk – az Intruder Pack a lopakodást kedvelőknek, az Enforcer Pack az offenzívára hajlamosaknak, a Classic Pack pedig a klasszikus játékokat kedvelőknek készült. Ez a tier már nyitva van. A kettesben választhatunk egy digitális artbook, illetve egy hat számból álló tracklista-válogatásból.

A hármast elérvén egy új küldetést, a Desperate Measurest kapjuk meg, a négyesnél választhatunk egy digitális képregény és egy digitális novella közül – utóbbi a Human Revolution karaktereiről mondhat el új részleteket. Az utolsó szintet elérvén a játék négy nappal korábban jelenhet meg.

Egy szóval annyit mondunk erre az akcióra, hogy szánalmas. Legalább a játék jónak ígérkezik…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu