Újabb részletek a PlayStation 4 3.00-s firmwarejéről

Elindult a PlayStation 4 legújabb firmwarejének, a 3.00-nak (kódnevén: Kenshinnek) a bétatesztje. Ugye korábban már beszámoltunk arról, hogy a Sony néhány bétatesztert keresett ahhoz, hogy a bugokat kigyomlálják – szerencsére a bétázók visszaléphetnek egy korábbi, stabil firmwarere a teszt során bármikor. De kiderült néhány újabb részlet a már várt frissítésből…

ps4pro.eu_new-ps4-update-2.03-firmware_2

Nőni fog az online tárhelyünk, így a PS Plus előfizetőknek egy giga helyett immáron már tíz gigabyte szabad helyük lesz (erről korábban írtunk, hogy egyes játékok többszáz megabyteot elfoglalhatnak elmentéseikkel, úgyhogy ez jó lépés), illetve automatikus feltöltést is beállíthatunk. YouTubera is közvetíthetünk élőben, maximum tíz másodperces videókat is megoszthatunk Twitteren, a Friends menüpont alatt a Favourite Groups megjelent, hogy a kedvenc barátainkkal/partnereinkkel könnyebben játszhassunk, illetve kérhetjük tőlük, hogy nézhessük azt, ahogy játszik. Szóval a legfontosabb újítás a megtízszerezett tárhely, ami azért kitűnő lépés a Sony-tól.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu