PS4 Slim? Nem lesz egyhamar

Pletykák – mindig találnak indokot arra, hogy felhozzák, hogy lesz, lesz egy arcfelvarrást kapó, könnyebb és kisebb PlayStation 4, de ezúttal a Sony úgy gondolta, hogy az egészet lesöpri az asztalról.

Az indiai (érdekes, miért pont ők?) PlayStation főnök Atindriya Bose nyilatkozott a PS4 Slim pletykákkal kapcsolatban – szerinte ez túl spekulatív kijelentés, és a Sony ehelyett az 1 terabyteos PS4 elindítására törekszik. Van benne valami, mivel a PS3 Slim kiadása is jó három évvel a rajt után jelent meg, a PlayStation 4 meg még nincsen két éve a piacon. Ráadásul akkor dobta be a Sony ezt a kiadást a piacra, amikor a konzol iránti érdeklődés zuhanni kezdett… és mivel a PS4-et elég durván veszik (és ki tudja, hogy a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain bundlenek köszönhetően mekkora kereslet lesz szeptemberben), miközben az alap kiadás is kompakt és könnyű az Xbox Onehoz képest, ne is nagyon várjunk erre.

Mi nehezen is tudnánk elképzelni, hogy miként nézne ki egy PlayStation 4 Slim úgy, hogy megőrizné az eredeti konzol stílusjegyeit… majd talán 2016-ban bemutatják az E3-on, Vagy nem.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu