A Harry Potter színésze lenne Sam Houser, a Rockstar elnöke a GTA-s filmben! A Rockstar tiltakozik, lesz ebből még valami?! [VIDEO]

Eddig úgy volt, hogy a BBC Two-n nem kerülhet levetítésre a The Gamechangers, amely kb. a Grand Theft Auto franchise történetét mutatja be – a Rockstar nem hagyta jóvá ennek levetítését, viszont most mégis bemutatták a trailert a dokumentumfilmből.

A The Gamechangersben Sam Housert, a Rockstar elnökét Daniel Radcliffe játssza (Harry Potter, egyebet kellene még mondanunk?), Bill Paxton pedig Jack Thompsont fogja alakítani. A film a San Andreas megjelenése után játszódik, a Hot Coffee botrány tájékán játszódik. A Hot Coffeeban… hogy ne legyünk felnőtt kifejezéssel élőek, szexuális aktust lehetett végrehajtani.

Van egy kis gond itt, a Rockstar ebbe nem egyezett bele és már be is perelte a brit közszolgálati mogult, úgyhogy a BBC-nek össze kell a bajszát akasztani a Rockstarral. Tizenötödikén magyar idő szerint este tíz órakor fogják leadni a BBC Two-n a filmet, kíváncsiak leszünk arra, hogy a – negatívan is, de – elhíresült Thompsont miként fogják bemutatni a filmben… Ő ugyanis korábban elég sokszor perelt fejlesztőket a túlzott erőszak miatt, végül az ügyvédi jogaitól megfosztották…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu