Metal Gear Solid V: The Phantom Pain – Bukhatjuk az elmentésünket!

Hideo Kojima utolsó Konamis játéka, a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain egy termetes játék. Igen ám, de ha nem vagyunk szerencsések, sajnos elveszíthetjük elmentésünket, mégpeidg mind az öt platformon! (PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, PC)

Az elmentésünket korruptáló bug Quiethez kötődik. Két adott küldetés során (ezek a 29-es és a 42-es küldetések) ha őt választjuk partnerünknek, nagy eséllyel a játék hanyattvágja az elmentésünket, ami azért nem éppen egy jó dolog, mivel ezek már a The Phantom Pain második felében játszódnak, sőt, a 42-es már a vége felé van bőven.

A Konami még nem fixálta ezt a hibát, csak arra kéri a játékosokat, hogy a kiküszöböléséig kerüljük el Quietet, hogy ne essen meg velünk eme eléggé fájdalmas bug. Remélhetőleg mihamarabb patchelni fogják a játékot, mert ezt nem kellene benn hagyni sokáig a játékban, mert bárkivel megeshet, hogy elfelejti és végül a küldetést teljesítvén bukós az elmentés és lehet újrakezdeni az egészet.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu