Metal Gear Solid V: The Phantom Pain – PS4-en a legkelendőbb

Habár eladási adatokkal még nem rendelkezünk (csak annyival, hogy három millió kópiát szállítottak ki a boltokba), a Konami és a Kojima Productions által létrehozott Metal Gear Solid V: The Phantom Pain iránt nagy a kereslet. Most pedig egy brit, játékértékesítések követésével foglalkozó cég, a GFK Chart-Track kiszámolta, hogy konzolokon – PC-t nem vették figyelembe! – mekkora arányban vették eme játékot.

A PlayStation 4 a számításaik szerint egy elég masszív arányban, 72%-ban volt kelendő, amelyhez képest az Xbox One mindössze 22%-kal rendelkezik. Az előző generációs konzolok tekintetében a PlayStation 3 3, míg az Xbox 360 2 százalékot tudott összekuporgatni – eme két konzol esetében teljesen megérhető, hogy miért „csak” ennyit tudtak összehozni.

Hozzá kell tenni azt is, hogy ezek kizárólag a fizikai eladásokra vonatkoznak, tehát a PlayStation Store/Xbox Live párosát sem vették figyelembe. De ebből kiindulva kimondhatjuk, hogy eme játékkal kapcsolatban is a PS4 port a kelendőbb.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu