Dark Souls III – Japán PS4 megjelenési dátum

A Dark Souls gyorsabb tempóra kapcsolt a From Softwarenél, ugyanis az idei Bloodborne után ezúttal multiplatform címen dolgoznak a japánok, akik már közölték is, hogy Japánban mikor fog elérhetővé válni a Souls sorozat immáron negyedik felvonása.

A Dark Souls III PlayStation 4-re és Xbox One-ra is 2016. március huszonnegyedikén fog megjelenni Japánban (utóbbi platformon arrafelé minek, ha azt szinte senki sem veszi?), úgyhogy ebből kiindulva körülbelül sejthetjük, hogy a lokalizált kiadás jövő tavasszal fog elérhetővé válni világszerte. Igaz, a Demon’s Souls esetében nyolc hónap kellett ehhez, a Dark Souls esetében pedig alig két hét, szóval sosem lehet tudni, hogy mennyi idő kell most…
ps4pro.eu_dark_souls_3

Amúgy a fejlesztők új stúdiót nyitnak Fukuokában és már októberben elkezdik létrehozni a helyszínt. Ennek a stúdiónak a fő munkássága a 3D-s CG assetek létrehozása lesz, de együttműködnek majd a tokiói fő stúdióval. A fukuokai iroda januártól kezdi meg működését, szóval nagy beleszólásuk a Dark Souls III-ba nem lesz… talán a Bloodborne kiegészítőbe? Azt szinte biztos, hogy a TGS-en bejelentik.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu