Need for Speed 2015 – Regisztrálj a zárt bétára!

Talán már mindenki rendelkezik EA Accounttal (a PC-s Origin accountok elvileg erre át lettek konvertálva), ha pedig még nem, esetleg most jó alkalom lehet arra, hogy rendelkezzünk eggyel, ugyanis a Ghost Games által fejlesztett Need for Speed 2015-rebootot egy zárt béta keretein belül kipróbálhatjuk, ha szerencsések leszünk.

A tuningolós-rendőrös-driftelős-csapatos Need for Speed 2015 ugyanis PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt kapni fog egy zárt bétát a novemberi megjelenés előtt. Erre azért is van szükség, mert a játéknak kötelező internetkapcsolat fog kelleni, hogy működjön (valahogy úgy, mint a The Crew esetében, de mégsem), és ezzel minden bizonnyal a terhelésteszteket akarják lefuttatni. Kizárt, hogy a béta eredményeit ne tudjuk átvinni a bolti változatba – ez egy oltári nagy kihagyott ziccer lenne az EA/Ghost Games párostól!

Érdemes sietni ezzel, mivel szeptember huszonötödikéig lehet csak regisztrálni, aztán bizakodjunk, hogy végül minket is kidob majd az RNG. A béta októberben kerül terítékre a regisztráció határidejéből kiindulva. Itt lehet regisztrálni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu