Mikor toppan be Meat Boy PS4-re és Vitára? [VIDEO]

A Super Meat Boy egy jó játék, bár elég komoly precíziót igényel, hogy minden pályán túl tudjunk jutni, addigra meg meghalhatunk párszor… százszor… sokszor. Csak eddig nem volt egyáltalán elérhető a Sony platformjain a Team Meat játéka, csak Xbox 360-on és PC/Mac/Linuxon volt játszható. Ez hamarosan meg fog változni.

A Super Meat Boy PlayStation 4-re és PlayStation Vitára is október hatodikától lesz elérhető, ami nincs már messze. (Meg legalább a buszon is majd moroghatunk, ha huszonhetedszerre sem jönne össze az egyik pálya!) A PlayStation Plus előfizetők ezúttal is jól fognak járni. ugyanis számukra a Super Meat Boy teljesen ingyenesen elérhető lesz, amiből kiindulva biztos, hogy az októberi PS Plus kínálat része lesz eme platformer.

Még júniusban került bejelentésre, hogy az ősz folyamán fog a PlayStationre ugrani a Super Meat Boy, és akkor egy finoman szólva is elmebeteg, ámbátor mégis szórakoztató trailer is jött a bejelentéshez. Emlékeztetőképp belinkeljük ezt ide, jó szórakozást!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu