Menu

[TGS] Gravity Rush – Dupla dózis PlayStation 4-re [VIDEO]

A Gravity Rush tagadhatatlanul a PlayStation Vita egyik kiemelkedő címének tekinthető. Viszont az a helyzet, hogy a folytatásról semmi hír nem volt, kizárva a pletykákat, hogy a Sony Amerikában tesztelt valamit ezzel kapcsolatban. Azzal kapcsolatban nem tudni, mi lesz, de jött kapásból két bejelentés is a Tokyo Game Show-n.
Először is a Gravity Rush első része PlayStation 4-es portot fog kapni (a Tearaway: Unfolded után ez nem meglepő), és lokalizációt is fog kapni: bár ott még idén december tizedikén megjelenik, nekünk február tizedikéig kell várnunk a startra! (Mire fel ez a két hónap különbség?) A portolásért a BluePoint Games felel, akik azért minőségi portokat hoznak össze. Lesz gyűjtői kiadás is, csak esélyes, hogy kizárólag Japánban

Igen ám, de lesz folytatás is. Bejelentésre került ugyanis a Gravity Daze 2 (Japánban ez a GR neve), amely PlayStation 4-re és PlayStation Vitára (újabb bizonyíték arra, hogy odaát még ütős a handheld, a konzolok eladásában általában minden héten a 3. helyen végez a a PS4 és a 3DS LL mögött) fog megjelenni még a 2016-os év során… remélhetőleg világszerte.

Spread the love

theGeek TV

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu