[TGS] Új nevet kapott a Project Morpheus [VIDEO]

Korábban már felbukkant a belga Sony oldalán, hogy új nevet kaphat a Project Morpheus névre hallgató virtuális valóság-headset. A PlayStation RealEyes eléggé hülye név lett volna. Volna, ugyanis az új, hivatalos, végleges elnevezés nem ez lett. A keresztelő a Tokyo Game Show-n történt, a név pedig…

PlayStation VR. Ez sem valami egetverő elnevezés, de még mindig jobb, mint a RealEyes. Mondjuk mi még mindig nem értjük, hogy miért nem lehetett megtartani a Project Morpheus nevet. Persze, azzal magyarázzák, hogy így ki tudják hangsúlyozni az új élményt, meg hozzátehetjük, hogy így egyértelmű, hogy a termék mit kínál… de tényleg, egy picit fáradt elnevezés lett így is.

A Project Morpheus – a korábban citált belga Sony oldal szerint – talán már januárban megjelenhet, de mi ebben erősen kételkedünk. Talán nyáron. Majd meglátjuk. Remélhetőleg lesz majd egy PlayStation 4 Morpheus bundle, csak azért, hogy megőrizzék a nevet: PS4+kamera+VR felállásban talán értékesíteni is fogják a jövőben. Végszóként: bemutató néhány játékból.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu