Star Wars Battlefront – Mit sütsz, kis Luke? [VIDEO]

A Star Wars Battlefront – amely mostanában egy picit negatívabb módon hívta fel figyelmét magára azok után, hogy nem lesz Battlelog, illetve szerverböngésző a három platform egyikén sem – újabb részletét fedte fel számunkra az Electronic Arts és a DICE. Bár tény, hogy már láthattuk Darth Vadert (és itt nem a limitált kiadású PlayStation 4-re gondolunk) és Luke Skywalkert is, de most kiderült néhány új infó a hősökről/gonoszokról.

Luke Skywalker az Episode VI-ban látott stílusát fogja magára ölteni: sötétebb felszerelés, kesztyű a jobb kézen, saját maga által létrehozott zöld fénykard. Akrobatikus lesz, illetve magát az Erőt is képes lesz használni. A fénykardjával egy nagyobb, erősebb lendítést is végrehajthat, amivel nagyobb ellenfél-csoportokat is kiiktathat, a Force Push-sal pedig el is lökheti őket egy nagyobb távolságba.

Luke bőrébe bármikor bebújhatunk, feltéve, ha találunk egy, a pályán elhelyezett ikont, de csak korlátolt ideig lehetünk mi is Lukeok, mivel az energiánk folyamatosan csökkenni fog. Rosszfiúk esetében is ugyanez lesz a helyzet, tehát a rövid időt a lehető leggyorsabban ki kell aknáznunk a mi oldalunkra.
Megjelenés november 17-én (PS4, X1, PC).

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu