Uncharted: The Nathan Drake Collection – PS3 vs. PS4 [VIDEO]

Ahogy közelít a megjelenés, úgy kerül többször szóba az első három Uncharted részt tartalmazó The Nathan Drake Collection, amely kizárólag a PlayStation 4-en lesz elérhető október kilencedikétől. Ezúttal egy újabb összehasonlítást láthatunk, de most az első részre összpontosítottak. Mivel a Naughty Dog még elég korán elkészült az első résszel – 2007 novemberére -, így elképesztő, hogy mekkora különbséget tudtak kicsavarni a PlayStation 4-es remasterben! Most nem kizárólag a 1080p/60fps párosára gondolunk, hanem arra, ahogy mennyivel szebben fest a The Nathan Drake Collectionben látható első rész. Nathan megújult, na!

Multiplayerrel nem fog jönni a The Nathan Drake Collection, így csak a single player részek lesznek elérhetőek, de ugye hozzáférést is kapunk a decemberben lezajló Uncharted 4 bétához (erről korábban írtunk itt), úgyhogy talán valamelyest kárpótolva is leszünk. Ha meg nem, nos… talán ki lehet bírni a végleges verzió március közepén esedékes megjelenéséig, nem?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu