Heavy Rain és Beyond Two Souls PS4 megjelenési dátum: „Hamarosan bejelentjük”

Még az E3 során mondták a Sony konferenciáján, hogy a Quantic Dream két PlayStation 3-as játéka, a 2010-es Heavy Rain és a 2013-as Beyond: Two Souls is egyaránt kapni fog egy PlayStation 4-es portot. Azóta már láttunk egyet s mást ezzel kapcsolatban: például azt, hogy egy kollekció részeként kerülhet a boltokba (legyen az digitális, vagy valós) The Quantic Dream Collection néven. De mégis mikor fog megjelenni?

A Quantic Dream tegnap a Twitterükön közölte, hogy „hamarosan be fogjuk jelenteni a megjelenési dátumot!” – miközben ez finoman szólva is nesze semmi, fogd meg jól sztori, ez szerintünk egy burkolt utalás egy bizonyos eseményre. Úgy véljük, hogy ezt a Paris Game Week során fogják majd közölni velünk, ahol nagy esély van arra, hogy az új Quantic Dream PS4-exkluzívot is leleplezzék. Ezzel két legyet ütnének egy csapásra.

ps4pro.eu-Heavy Rain

Hogy ez be fog-e így következni, azt hamarosan megtudjuk, ugyanis a Paris Game Week október 28-a és november 1-e között kerül megrendezésre és eme eseményen a Sony is képviseltetni fogja magát, idén először!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu