Fallout 4 – Itt a harmadik S.P.E.C.I.A.L. videó [VIDEO] [FRISSÍTVE]

[FRISSÍTÉS] Elnézést, egy technikai malőr miatt pont a videó maradt ki. Javítva.

[EREDETI HÍR]

És a Bethesda menetrendszerűen betoppant a harmadik S.P.E.C.I.A.L videóval, így már az E betűnél tartunk, azaz az Endurancenál. Kitartás? Kitartás. Mire is jó ez?

Az Endurance skill fontos, ugyanis ez védhet meg minket tőlünk a fertőzésektől, végtagok leszakadásától, illetve a radioaktívitás káros hatásaitól. Ugyebár egyik sem kifejezetten jó, ha keresztbe tesz nekünk. Viszont ennek van ám egy másik szemszöge is. Enni és inni kell, kell, kell! Csak ne harapjunk akkorát, amit nem tudunk megrágni. De cserébe, ha nagyobb Endurance skillünk van, sokkal nagyobb távot tudunk például futni, vagy sokáig bírjuk víz alatt. Szóval röviden: ha gyilkológép karaktert akarunk, jó, ha ez a skill is minél feljebb van nyomva szintügyileg.

A Fallout 4 november 10-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re… csak ne legyenek ilyen életveszélyes rákok, mint eme rajzfilmben, ha meg mégis, szerintem hanyatt fogunk vágódni a röhögéstől. Bár, a Bethesdát ismerve sosem tudni…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu