Földrengés-védő PlayStation 4-hez! [VIDEO]

A japán kreativitás nem ismer határokat: ezúttal egy olyan eszközt hoztak össze a PlayStation 4-nek és a Wii U-nak, amely megvédheti a konzol(oka)t a földrengések okozta károktól. Mivel arrafelé gyakori a földrengés – főleg mostanában -, van is értelme ennek, nem is kevés.

Íme a Cyber Gadget által megalkotott Pro 7 Seismic Mat. Az uretánt zseléből létrehozott szőnyeg azt akadályozza meg, hogy az álló helyzetben levő PlayStation 4 ne dőljön el a földrengések hatására, amely ugye általában összetörheti az eszközeinket – főleg, ha eközben leesik az asztalról, vagy ahol a konzolunkat tartottuk. Ehhez amúgy a Cyber Gadget egy videót is készített, ahol a 6-os erősségű földrengések közben is „lábon maradt” a PS4 a teszt során. Nem rossz – bemutatja, hogy mennyire hatékony tud lenni.

Az árat is közölték már, 1200 japán yenbe kerül, amely átszámítva 11 amerikai dollárnak felel meg. Korrekt. Remélhetőleg nekünk errefelé nem sok szükségünk lesz egy ilyenre.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)