Menu

Mighty No. 9: Újabb Megjelenési dátum! [VIDEO]

A Comcept egy kicsit gondban volt (van?) a Megaman X-utóddal, miután Keiji Inafune 2010-ben elment a Capcomtól, hogy létrehozza a saját stúdióját, a Comceptet. Mivel a kék robot licenszét nem tudta magával hozni, a Kickstarterre felrakta a saját interpretációját, amely végül kitörő sikert aratott. A probléma csak annyi, hogy a megjelenést többször is el kellett tolni, és most a szeptember helyett végre tudjuk, hogy mikor is fog a Mighty No. 9 megjelenni. (Hacsak megint nem tili-toliznak a dátummal egyet!)

A Comcept az Inti Createssel együttműködvén 2016. február kilencedikén adná ki a Deep Silveren keresztül a „nemMegamant”, amelyet 12-én követ az európai megjelenési dátum. Mi azért kételkedünk ebben, mert mi van akkor, ha már megint eltolják? Néha a Kickstarter kidob néhány problémás eredményt, ez talán az egyike lenne a problematikus címeknek.

Azért kikerült egy újabb videó a demóból, amelyben ezúttal bár japán nyelvű a hangsáv (amely jobbnak is tűnik az angolnál az eddigiekből kiindulva), a feliratok angol nyelvűek, de továbbra is itt-ott elírással megtoldva. Nem lehetne ezt figyelembe venni végre?

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu