Fallout 4: Nem lesz időzített DLC egyik platformra sem

A Fallout 4-gyel kapcsolatban eddig szinte csak jó dolgokat hallottunk, hiszen egyrészt konzolokon is lesznek majd modok, továbbá olcsóbban szerezhetjük be a season passt, plusz folyamatosan ingyenes update-ek halmaza fog érkezni a Bethesda játékához. Sikerült ezt azért még fokozni is, és örülünk is, nem is kicsit.

Azért ér fülig a szánk, mivel a Fallout 4 nem fogja követni a Fallout 3 és a The Elder Scrolls V: Skyrim vonalát, így a három platform (PS4, Xbox One, PC) egyike sem fog időzített exkluzivitású DLC-t kapni, így mind a három fél egyenlő bánásmódban részesül. Eddig ugye a PlayStation 3 több hónapos csúszásban is lehetett a két korábban említett játékok DLC-ivel, most viszont ez megszűnik: mind a három masina egyszerre kapja meg a magáét.

A november tizedikén megjelenő poszt-apokaliptikus RPG-vel kapcsolatban egy pletyka is felröppent, miszerint nem fog valami sok helyet befoglalni a PS4-ünkön. Ha hihetünk a csipogó madaraknak, akkor 28 gigabytenyi helyen fog elterülni a Fallout 4 – ha figyelembe vesszük, hogy a Skyrim azért ennél többet kért PS3-on, meglepő a javulás, főleg úgy, hogy 110 ezernél is több hangsávot rögzítettek a játékhoz…

Csak mi gondoljuk úgy, hogy a Bethesda földhöz ragadt mentalitásával még a végén az év játékát tárja elénk másfél hónap múlva?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu