Menu

Fallout 4: Nem lesz időzített DLC egyik platformra sem

A Fallout 4-gyel kapcsolatban eddig szinte csak jó dolgokat hallottunk, hiszen egyrészt konzolokon is lesznek majd modok, továbbá olcsóbban szerezhetjük be a season passt, plusz folyamatosan ingyenes update-ek halmaza fog érkezni a Bethesda játékához. Sikerült ezt azért még fokozni is, és örülünk is, nem is kicsit.

Azért ér fülig a szánk, mivel a Fallout 4 nem fogja követni a Fallout 3 és a The Elder Scrolls V: Skyrim vonalát, így a három platform (PS4, Xbox One, PC) egyike sem fog időzített exkluzivitású DLC-t kapni, így mind a három fél egyenlő bánásmódban részesül. Eddig ugye a PlayStation 3 több hónapos csúszásban is lehetett a két korábban említett játékok DLC-ivel, most viszont ez megszűnik: mind a három masina egyszerre kapja meg a magáét.

A november tizedikén megjelenő poszt-apokaliptikus RPG-vel kapcsolatban egy pletyka is felröppent, miszerint nem fog valami sok helyet befoglalni a PS4-ünkön. Ha hihetünk a csipogó madaraknak, akkor 28 gigabytenyi helyen fog elterülni a Fallout 4 – ha figyelembe vesszük, hogy a Skyrim azért ennél többet kért PS3-on, meglepő a javulás, főleg úgy, hogy 110 ezernél is több hangsávot rögzítettek a játékhoz…

Csak mi gondoljuk úgy, hogy a Bethesda földhöz ragadt mentalitásával még a végén az év játékát tárja elénk másfél hónap múlva?

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu