Uncharted: The Nathan Drake Collection – Hol a Golden Abyss?

Ugye az Uncharted: The Nathan Drake Collection – amelyet már mi is nagyban tesztelünk, holnap már olvasható is lesz a teszt! – a három PlayStation 3-as játékot tartalmazza. De a Naughty Dog közölte, hogy az a három simán lehetett volna akár négy is, hiszen ne feledjük, a PlayStation Vita-ra is készült egy felvonás Golden Abyss alcímmel. Hol van tehát a Golden Abyss?

Arne Meyer (PR-es a Naughty Dognál) azt mondta, hogy a Naughty Dog fontolgatta, hogy belepakolja a Golden Abyss-t is a kollekcióba, de mivel a három PlayStation 3-as játék egy tökéletes narratívaként szolgál felvezetvén a 4. részt, a történetvonalba nem teljesen beilleszthető Golden Abyss nem illett volna bele. Multiplayer témában pedig közölte, hogy a ND nem tervezi lelőni a szervereket az Uncharted 2-nek és 3-nak a közeljövőben, így PS3-on még multizhatunk, ha már a TNDC-ben lesz benne egyik rész multija sem, ehelyett a decemberi UC4 bétát kapják meg a kollekciót beszerzők.

Ezzel kapcsolatban pedig még kiderült, hogy a The Nathan Drake Collection 44 és fél gigabyteot kér összesen. Ez ugye HÁROM játéknak egy elég szép méret, főleg úgy, hogy a harmadik rész PS3-on 48 (!) gigát foglalt el, bár annak jelentős része előre renderelt jeleneteket tartalmazott. Igaz, lesz egy első napos patch is, de még mindig baráti a méret, nem?

Ugye, az Olvasó visszatér holnap délután a tesztet elolvasni?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu