Konami: A Metal Gear folytatódhat Kojima nélkül is! [VIDEO]

Hideo Kojima-nak kitették a szűrét a Konamitól, igaz, hagyták, hogy befejezze a Metal Gear Solid V: The Phantom Paint… amely mégis befejezetlenül került ki a boltokba. Ezek után ő már nem fog folytatásokon dolgozni, viszont a Konami elvileg fog. Mondjuk velük kapcsolatban is elég kusza a helyzet: egyik nap azt mondják, hogy csak a PES lesz innentől AAA játék, aztán meg rögtön cáfolják a rákövetkező napon. Katasztrófa.

A Gameondailynek adott interjújában a Konami brit közösségi managere, Graham Day azt mondta, hogy a Metal Gear folytatódhat Kojima felügyelete nélkül is. Példaként a PlatinumGames által megalkotott Metal Gear Risingot hozta fel, amelybe Kojimának kevés beleszólása volt. (De mégis volt, most meg már annyi sem lesz, úgyhogy Day logikája érthetetlen.)
A rajongóknak a The Phantom Pain után ennyi volt, és ha mégsem lesz AAA fejlesztésű a folytatás, akkor csak egyetlen kérdésünk volna ezzel kapcsolatban: mi értelme van ennek az egésznek?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu