Új hónap, új PlayStation Plus kínálat: Mi jön októberben? [VIDEO]

Újabb hónap telt el, így a Sony cseréli a PlayStation Plus előfizetők számára az ingyenes játékkínálatot – a Plusosok nem csak azért járnak jól, hogy havonta újabb címeket játszhatnak végig ingyen, de enélkül nem tudnának multiplayerezni PlayStation 4-en. De nézzük meg, mit is kínálnak októberre a PS Plus tagoknak…

A Super Meat Boy-ról már korábban tudtunk, hiszen lelőtték a poént szeptemberben, hogy ingyenesen elérhető lesz – így is van, PS4-en és PS Vitán egyaránt beszerezhető lesz a húscafat. A második játék a listán Tim Schafertől származik, aki a Grim Fandango után 16 évvel tért vissza eme műfajba a Broken Age-dzsel. Eme játék is egyaránt PlayStation 4-re és PlayStation Vitára letölthető. Aztán itt van az Unmechanical Extended PS4-re és PS3-ra, amelyben egy robotnak kell egy tonna puzzlet megoldani – logikai játékról beszélünk. Végül a listában a Chariot található PS3-on (ez egy kooperatív platformer), illetve egy újabb side scroller, a PS3-as/PS Vitás Kung Fu Rabbit.

Milyen ez a kínálat? Hát, nem valami erős, de a Super Meat Boy és a Broken Age miatt nem mondanánk, hogy az eddigi leggyengébb – ha eddig nem volt lehetőségünk kipróbálni egyiket sem, érdemes lesz!
Végszó: október 6-ától (ekkor cserélődik a kínálat) eltűnik a DriveClub PS Plus Edition! Érdemes letölteni, mielőtt leveszik…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu