No Man’s Sky Stephen Colbert műsorában! [VIDEO]

A tenger túloldalán eléggé népszerűek az esti talk-showk (itthon is volt rá próbálkozás, de meg nem lepő módon elbuktak mind), és néha kihasználják eme műsorokat a fejlesztők és kiadók arra, hogy egy-két, hamarosan érkező játékot bemutassanak a kazuárabb közönségnek is.

Így tett a Hello Games is, amikor Sean Murray Stephen Colbert műsorában prezentálta a No Man’s Sky-t, amelynek még mindig nincsen megjelenési dátuma, ami azért elég hihetetlennek tűnik a játék állapota ellenére, nem?
Már jó néhány hete nem láttuk működésben a No Man’s Sky-t, de úgy tűnik, hogy eme idő alatt a fejlesztők azért tovább tuningolták a bolygós felfedezős kalandot – ez főleg a kevesebb pop-in és gyorsabb területgenerálás tekintetében mutatkozódik meg!

A videóban öt új bolygót is láthatunk működésben, és van is eltérés köztük bőven. Murray azért azt is bemondta, hogy hamarosan bejelentik a megjelenési dátumot. Valamiért az az érzésünk van, hogy ezt IS a Paris Game Week-re tartogatja a Sony, mivel a játék PlayStation 4-re és PC-re fog megjelenni, valahogy úgy, mint a Street Fighter V is fog jövő év elején…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu