PlayStation 4: Árcsökkentés… de még nem Európában!

Végre bekövetkezett: a Sony Észak-Amerikára is kiterjesztette a Japánban már érvényben levő árcsökkentést. Amúgy odaát nagyon durván megtolta ez az eladásokat: a szeptember 28-a és október 4-e közötti időszakban 46177 PS4-et adtak el odaát, az előtte levő héten pedig 4071-et – szóval ott lazán megtizenegyszereződött a PS4 eladása és nem meglepő módon listavezető lett. Ekkora mértékre nem számíthatunk az Egyesült Államokban, de az árcsökkentés biztosan jó hatással lesz a konzol eladásai adataira.

Eddig 400 dollár volt a PS4, most ebből lerúgnak egy ötvenest és már csak 350-be fog kerülni a kurrens-gen konzol. Ez a bundlekre is kihat: az Uncharted The Nathan Drake Collection is 350, a limitált kiadású Call of Duty Black Ops III 450 helyett 430 (mondjuk ez egy 1 terabyteos modellel jön), a limitált Star Wars Battlefront pedig 450 helyett 400 dollárba fog kerülni. Úgyhogy ez nem rossz, a régi áron beszerezhetjük a Darth Vaderes PS4-et.

Várjuk az európai bejelentést, minden bizonnyal a Sony napokon belül bejelenti az itteni árcsökkentést is – amúgy ezt vártuk: így elterelhetik a figyelmet az Xbox One-ról, amely a Halo 5-tel és a Rise of the Tomb Raiderrel készült a karácsonyi rohamra.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu