Assassin’s Creed Syndicate – TV-reklám [VIDEO]

Nincs AAA játék televíziós reklám nélkül és ez alól az Assassin’s Creed Syndicate sem kivétel, hiszen a Ubisoft alkotása is megkapta a „reklámkezelést”, amelynek az eredménye a videó alatt megtekinthető. Elég rövidke lett – mondjuk ez nem csoda, mert nem olcsó a hirdetés hazánkban sem! -, de a lényeg így is átjön: Az elnyomásnak véget kell érnie! (És ha rajtunk múlik, véget is fog – remélhetőleg nem valami diavetítéses játékmenet után, ugyanis az előzetes példány még köhécselt…)

Sokat már nem kell várnunk a Syndicate megjelenésére, ugyanis pontosan két hétre vagyunk a PlayStation 4/Xbox One megjelenéstől – nem ironikus, hogy október 23-án jelenik meg eme játék, amely reklámja az elnyomásról beszél? Mindenesetre Jacob és Evie Frye 1868-as londoni történetét mi is várjuk. Attól azért tartunk, hogy egyszer egy komolyabb pofáraesés lesz a vége az évenként érkező AC részeknek – már tavaly is rezgett a léc a Unity-vel, és bár idén már nincsen prev-gen AC játék, a Syndicate optimalizálatlanságától félünk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu