Phil Spencer: Nem tudom, hogy legyőzheti-e az Xbox One a PS4-et! [VIDEO]

Bár Phil Spencer az Xbox főnökeként tevékenykedik, valamit nem tagadhatunk le vele kapcsolatban: tisztelettudó a riválisokkal szemben, ha valamiben jobbnak találja őket, nem fél kijelenteni azt. Az őszinteség pedig bár a munkáltató felé nem éppen valami jó hatású, a közönség viszont ezt meglepődötten fogadhatja. Spencer a GeekWire előadásán beszélt az Xbox One és a PlayStation 4 közötti versengésről.

Bevallotta, hogy a PS4-nek jelenleg utcahossznyi előnye van a redmondiakhoz képest, amit ugye az eladások is alátámasztanak: míg a Sony már 25 millión túl jár a PS4 eladásaival, addig az Xbox One ennek kb. a felét hozta ezidáig össze (és mivel a MS nem közöl hivatalos adatokat, nem tudunk konkrét adatot mondani) – és ez még jobban megborulhat a PlayStation 4 árcsökkentésének köszönhetően.

Web Hosting

Spencer nem tudja, hogy a PS4-et egyáltalán utol tudják érni, és azt is hozzátette, hogy már a bejelentéskor elvesztették sok potenciális vásárló bizalmát az eredeti elképzeléseik miatt (Kinect erőltetése, nulla használt játék, kötelező internetkapcsolat).
Ez igen. Ilyen vezetőkre lenne nagyobb szükség.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu