Xbox One kontroller PS4-hez? Miért is ne…

Két cég, két konzol, két eltérő kontroller: az Xbox One kontrollerén bár hasonló módon helyezte el a gombokat és analóg karokat a Microsoft, a Sony megoldásához képest nem száz százalékban azonos. Sőt, lehet, hogy az Xbox One joypadja jobban kézre eshet, mint a DualShock 4. Mi lenne, ha mégis tudnánk használni oda-vissza a két kontrollert a két konzol között? Van erre is megoldás.

Ezt a kütyüt Japánban hozták létre (hiába, a jó kontrollert azért arrafelé is becsülik, még ha magából az Xbox One-ból csoda, ha egy héten ezer darab el tud kelni ott), egészen pontosan a Cyber Gadget műhelyéből származik a USB átalakító. Xbox 360-as kontrollert PS4-hez? DualShock 3 Xbox One-hoz? Megoldható. Bekötjük, rádugjuk a favorizált kontrollerünket és máris mehet a játék. Ügyes megoldás, ennek lenne világszerte keletje.

Az ára sem valami egetverő, ugyanis 15 dollár, tehát kb. 4500 forintba kerül Japánban. Remélhetőleg valaki terjeszteni fogja Európában is.

Web Hosting

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu